Kunne du tenke deg å representere BI i en internasjonal case konkurranse?

28. september 2012

Ta skrittet ut av klasserommet og få brynt deg på problemstillinger du garantert møter i næringslivet! Den årlige case konkurransen i regi av NIBS (Network of International Business Schools) nærmer seg.

Ved å delta i NIBS case-konkurranse vil du som student få en gylden anledning til å sette klasseromsteorier ut i praksis, samtidig som du vil få verdifull erfaring i å presentere en sak og argumentere for en løsning. For de som går videre til den nasjonale finalen venter det også mye moro og sosialt samvær med studenter fra andre BI campus.

Verstskap for den internasjonale finalen som går av stabelen i februar er John Molson School of Business ved Concordia University i Montreal. For laget som vinner den nasjonale finalen og får mulighet til å reise til Montreal venter en minnerik uke fylt med faglig og sosialt påfyll, bedriftsbesøk og annen moro!

Alle kostnader forbundet med reise og opphold blir dekket av BI – både til den nasjonale og internasjonale finalen.

nibs nasjonale vinnere2010

Det var BI Stavanger som stakk av med seieren i den nasjonale finalen i 2010

NASJONAL KVALIFISERINGSRUNDE  I OSLO 7.-8. NOVEMBER.

For å avgjøre hvem som skal representere BI i den internasjonale finalen arrangeres det en nasjonal BI konkurranse ved BI Oslo 7.-8. november. Den nasjonale kvalifiseringen går over to dager, hvor det legges opp til et sosialt program i tillegg til selve casekonkurransen. Hvert lag består av fire personer, og man har tre timer på seg til å løse caset. Løsningen presenteres deretter for en jury bestående av representanter fra næringslivet og faglige fra BI. Konkurransen gjennomføres på engelsk .

Regler:

 • Engelsk
 • Fire personer pr lag
 • Ingen hjelpemidler
 • To kalkulatorer – ikke programbare – pr lag
 • Ingen presentasjonskort
 • Ingen mal-disposisjon på forhånd
 • Tre timers caseløsning
 • 20 minpresentasjon
 • 15 min utspørring av jury
 • Business-antrekk

 

SØKNAD/PÅMELDING

Det vil først bli gjennomført en lokal caseløsning her ved BI Bergen i uke 41/42, for å avgjøre hvilke lag som skal delta i den nasjonale konkurransen. Hver campus kan stille med max to lag.

SØKNADSKRITERIER

 • Fulltidsstudenter på 3. år bachelor
 • Full studieprogresjon –dvs ha bestått min. 120 studiepoeng pr. 1. august 2012
 • C-snitt eller bedre

Motivasjonsbrev, samt CV til hver av deltakerne sendes til Elisabeth.Seim@bi.no innen 3. oktober.

For mer informasjon  www.jmucc.ca

 

Du kan også se alle nyheter her.