NHH og CBS lærer av BI

28. september 2012

Under Karrieredagenen ble BI Oslo forvandlet til Norges største rekrutteringsmesse. Andre norske og internasjonale handelshøyskoler som CBS, NHH, NTNU og Stockholm School of Economics var alle representert for å lære av arrangementet.

- Vi kommer hit for å hente ideer og for å få inspirasjon, sier Jonas Haraldsson, leder av Handelsdagarna ved Stockholm School of Economics.

Både NHH, CBS, Handelshögskolan i Stockholm besøkte BI under Karrieredagene 2012.Han mener årets program har vært veldig bra og trekker frem internship-presentasjonene til bedriftene som det store høydepunktet. Foruten bedriftspresentasjoner og forskjellige kurs har det også vært foredrag med blant annet Geir Lippestad, Rune Bjerke og Christian Ringnes.

Over 95 bedrifter var til stede under Karrieredagene 2012. Nytt av året er Student Audtions hvor studentene fikk muligheten til å presentere seg selv seg ovenfor noen av de største bedriftene norsk næringsliv har å by på. NHH er imponert over konseptet.

- Student Auditions-konseptet var veldig bra, det er slike ting vi kan ta med oss til Bergen og lære av, forteller Espen T. Stræte, informasjonsansvarlig i karrieredagsstyret på NHH.

Også BI Trondheim var på besøk for å høste erfaringer. Trønderne er mest misunnelige på bedriftene BI Oslo får på besøk. - Vi er veldig misunnelig med tanke på de bedriftene som er her i dag. Karrieredagene i Oslo er helt klart en benchmark og noe vi ønsker å strekke oss etter, Caspar Vere, Næringslivsansvarlig BIS Trondheim.

Du kan også se alle nyheter her.