Ny internasjonal master ved BI

10. september 2012

BI lanserer en ny internasjonal nettverksmaster for studenter som ønsker seg en karriere i utlandet.

Ny internasjonal masterMasterprogrammet QTEM – Quantitative Techniques for Economics and Management – gir studentene mulighet til å studere både i Norge og i Europa.

Mastergraden har en tydelig kvantitativ profil med vekt på analytiske ferdigheter, sier prorektor ved BI Dag Morten Dalen. Dette er også for studenter som ønsker å legge et grunnlag for en karriere i multinasjonale selskaper.

Den nye mastergraden lanseres 5. september i Brussel i samarbeid med fire andre europeiske handelshøyskoler; Solvay Brussels School – Economics and Management, HEC Lausanne, Goethe Universitetet i Frankfurt og Universitetet i Amsterdam.

Internasjonal studie og internship

Hver skole skal rekruttere 5-10 studenter. Studentene skal først tilbringe et semester hjemme, så to semester i to land og to skoler. Studentene avslutter med fjerde semesteret hjemme.

Ved å være med i et internasjonalt nettverk blir studenter også eksponert for internasjonale bedrifter gjennom skolenes Corporate Partners.

-Ambisjonen er å gjøre dette til et attraktivt program som tiltrekker seg mange gode kandidater, sier Colbjørnsen. For BI er dette en viktig satsning, som inngår i det langsiktige arbeidet med å etablere et internasjonalt konkurransedyktig Master of Science in Business.

FAKTA: Et samarbeid med fire andre europeiske handelshøyskoler; Solvay Brussels School – Economics and Management, HEC Lausanne, Goethe Universitetet i Frankfurt og Universitetet i Amsterdam.

Hver skole rekrutterer 5-10 studenter fra bachelorpgrogrammer. Handelshøyskolen BI rekrutterer fra siviløkonomstudiet.

Studentene tilbringer første semester hjemme, for deretter å ta studier i to land og to skoler. Har tar de QTEM-godkjente kurs. Studentene avslutter med fjerde semester hjemme.

Alle skolene bidrar med Corporate Partners. Selv om disse ikke forplikter seg til å ansette våre studenter, kan de være interessante bedrifter for studenter å vurdere i forbindelse med internships eller videre karriere.

Du kan også se alle nyheter her.