Et semester i Paris?

19. oktober 2012

-Du kan aldri kjede deg i Paris! Byen er utrolig vakker og det er alltid noe som er uoppdaget, sier BI-student Caroline M. Nyvedt som er på utveksling i et av verdens viktigste handels- og kultursentre.

Caroline er godt fornøyd med å være på utveksling og føler det er en positiv forandring i hennes studiehverdag.

- Etter studier bærer det forhåpentligvis rett ut i jobb, og siden jeg er så glad i å reise, så jeg på dette som en fantastisk mulighet til å kombinere studier med et lengre opphold i utlandet, sier hun.

- Utveksling vil gi meg mye tilbake. Selvfølgelig faglig, gjennom studier, men også kulturelt, språklig og ikke minst i form av nye egenskaper til å takle utfordringer i ukjente omgivelser. Alt dette vil også være positivt å ta med seg til en fremtidig arbeidsgiver.

Handelshøyskolen BI tilbyr utveksling på både bachelor og master-nivå.

Caroline valgte Paris fordi hun ville bli bedre i fransk, samt at hun alltid hadde hatt lyst til å reise til dit. Videre var det viktig at skolen ESCP Europe var en anerkjent god skole.

- Skolens Master in Management program ble nettopp ranket som nummer to internasjonalt av Financial Times, og holder dermed høy standard. Dyktige og engasjerte forelesere gjør forelesningene interaktive og morsomme. Skolen har også utallige tilbud for elevene både faglig og sosialt, spesielt sportslige aktiviteter.

Caroline synes det er spennende å være i et land der ikke engelsk er hovedspråket og det gir både utfordringer og muligheter, som å lære et tredje språk.

- Jeg anbefaler alle å dra på utveksling. Det er en fantastisk erfaring å ha med seg!

Du kan også se alle nyheter her.