BI- foreleser deltok på TEDx

15. november 2012

Høyskolelektor Tor Haugnes var en av foredragsholderne som deltok under TEDx – konferansen 2012.

Torsdag 1. november ble det internasjonale nettfenomenet som omtales som foredragenes svar på Oscar, for første gang arrangert i Trondheim.

-Jeg summer meg etter en lang, men spennende dag. Faktisk flere dager om jeg skal ta med forberedelsene, øvelsene og alle tankene jeg har brukt på TEDx Trondheim, sier Haugnes.

Tema for konferansen var The outlier experience og Haugnes var invitert for å snakke om jobben som foreleser ved BI.

- Mitt foredrag tok utgangspunkt i alt det rare jeg holder på med for å skape motivasjon og engasjement for læring. Jeg brukte en del bilder fra forelesninger på BI og fikk gode tilbakemeldinger fra både arrangører og publikum.

- Det føles rart at jeg har snakket om meg og mitt på utenlandsk, og at jeg på en merkelig måte føler jeg representerte både landet, lærerstanden og alle studentene mine. Merker at jeg er stolt av det, sier Haugnes.

{YouTubeEmbed}
Du kan også se alle nyheter her.