BI rykker opp på FT-rangering

3. desember 2012

BI klatrer åtte plasser på årets Financial Times - rangering, og plasserer seg med dette på 62. plass over de beste handelshøyskolene i Europa.

- Dette er gledelig. Vi har gjort faglige prioriteringer for å bli en mer tydelig handelshøyskole og øke vår internasjonale anerkjennelse. Dette er en langsiktig jobb, og vi håper dette er et tegn på at resultatene nå begynner å komme, sier rektor ved Handelshøyskolen BI, Tom Colbjørnsen. Les også saken på E24.

Fremgangen skjer samtidig som et økende antall utdanningsinstitusjoner kjemper om plasseringene på listen. Rektor Colbjørnsen uttrykker en tydelig ambisjon om å klatre ytterligere på Financial-Times rangeringen, og understreker at BI fortsatt vil ta strategiske grep for å utvikle seg til en enda bedre handelshøyskole.

- Vi arbeider med å få flere av våre program vurdert i rangeringer, blant annet flere av executive -programmene, og tror dette kan løfte oss ytterligere, avslutter Colbjørnsen.

Du kan også se alle nyheter her.