Nettverksbygging på Alumni-dagen

7. desember 2012

Nettverksbygging og faglig oppdatering var agenda på Alumni-dagen ved Handelshøyskolen BI i Oslo.

En fullsatt BI-sal ble ønsket velkommen av prorektor ved Handelshøyskolen BI Dag Morten Dalen og sanggruppen Rolls Voice 16. november.

Professor Peggy Brønn åpnet årets Alumnidag med et foredrag om ”Strategisk omdømmebygging og medarbeidere” og konklusjon til foredraget var et spørsmål med svar: ”Hva betyr medarbeidere i strategisk omdømmebygging? Everything!” Hun hadde også med seg Helge Qvigsta, tidligere kommunikasjonsdirektør i Telenor.

Videre holdt Kim van Oorschot et foredrag om hvordan leder vurderte underprosjekt i større prosjekt og BIs egen professor Tor Haugnes holdt et friskt foredrag som engasjert publikum om sine tanker og perspektiver på ”rikets tilstand”. I foredraget trekker han frem at Norge er blant verdens rikeste land, med best tenkelige utgangspunkt, likevel står utfordringene i kø.

Tor Haugnes under Alumni-dagen 2012.Alumnidagen ble avsluttet med et foredrag om den mørke siden av ledelse av professor Lars Glasø.

Blant årets deltagere på Alumnitreffet var også åtte alumni fra BIs kull fra 1957. De la sitt 55.års jubileum til denne dagen.

-Vi er takknemlig for gode tilbakemeldinger og at deltagerne er fornøyd med dagen. Det var ekstra hyggelig at det var et kull som brukte dagene til å feire 55års alumni-jubilé, sier leder for BI Alumni Barbro Kolbjørnsrud.

Etter en dag med faglig påfyll og gjensyn med gamle studievenner avsluttet kvelden med tapas og jazz.

Du kan også se alle nyheter her.