BI studenter til Brasil

14. januar 2013

Helene Slettemoen (24), Linn-Christel Striefeldt (28), Anders Lima Bjølgerud (22) og Carmen Larissa Cornejo (21) fra BI, er fire av 10 studenter som på vegne av norsk næringsliv skal undersøke norske muligheter for handel i Brasil.

Fredag 11. januar skrev Dagens Næringsliv om International Business, som er et årlig samarbeidsprosjekt mellom Handelshøyskolen BI, Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet (NTNU) og Norges Handelshøyskole (NHH). International Business studenter

 - Jeg er sikker på at vi kommer til å lære mye som ikke står skrevet i pensumbøkene våre. Bare det å kunne snakke med representanter for bedrifter med lang erfaring og mye kompetanse, er jo lærdom i seg selv. I tillegg ser vi frem til å lære mer om kulturforskjeller i forretningslivet, og å samarbeide med studenter med en helt annen bakgrunn enn vi er vant til, sier Slettemoen til avisen.

Studentene som blant annet studerer markedskommunikasjon, sivilingeniør og siviløkonomi skal tilbringe tre uker i Rio de Janeiro, hvor de skal på bedriftsbesøk hos både norske og internasjonale selskaper som skal danne grunnlag for rapporten som skal presenteres denne våren.

Du kan også se alle nyheter her.