BI utkonkurrerte NTNU og NHH

22. februar 2013

Etter hard konkurranse fra NTNU og NHH var det til slutt studentlaget fra BI som ble kåret til årets vinner under Oppdraget 2013.

Konkurransen som arrangeres i regi av Bekk Consulting AS, gir studentene et realistisk innblikk i de utfordringene konsulenter møter i forbindelse med prosjektarbeid og muligheten til å vise engasjement ovenfor potensielle arbeidsgivere.

BI Studentlag Oppdraget 2013

f.v: Ole Jakob Ramsøy, Morten Westby, Patrick Stormo Hjerpseth og Christine Storhaug Pedersen

Etter 24 timers intensiv jobbing hadde studentene 20 minutter til rådighet for å overbevise juryen om at deres tiltak ville hjelpe oppdragsgiveren Norsk Tipping og deres satsning på å bli bedre på tvers av sine distribusjonskanaler.   

I følge juryen var det vinnerlagets dristighet til å utfordre Norsk Tipping og evne til å komme opp med tiltak som skapte en helhetlig løsning på problemstillingen som skilte BI fra konkurrentene.

Juryen bestod av avdelingsleder i BEKK Management Consulting, Harald Krogh, salgs og markedsdirektør i BEKK, Frithjof Fredriksen, administrerende direktør i Norsk Tipping, Torbjørn Almlid, leder for Handel innovasjon og utvikling, Jan Olav Sveen og leder for strategi og innsikt Stian Nilsen

Du kan også se alle nyheter her.