Kvinner og børs

27. februar 2013

Stor interesse for aksjer på børs førte til at siviløkonomstudenten ved BI, Therese Strålman (22) engasjerte seg i Børsgruppen på BI. Som faglig leder bruker hun mye tid på å studere og følge med på aksjemarkedet.

Aftenposten skrev fredag 15. februar om en ny svensk undersøkelse som viser at kvinner er best på børs og tøffere når markedet butter imot. Likevel er under en tredjedel av privatpersonene som å investere på Oslo Børs, kvinner.leder børsgruppen BI

For Strålman som tidligere har studerte aksje –og verdipapirstudier via fjernundervisning ved Universitetet i Kalmar har interessen for aksjer alltid vært stor, men det var først i forbindelse med siviløkonomstudiene at hun kom i kontakt med andre som delte samme interessen.  

 -At menn er mer interessert i aksjer enn kvinner, kan henge sammen med hvilket miljø man ferdes i, sier Strålman til avisen.

Du kan også se alle nyheter her.