Økt konkurranse om økonomistudentene

22. mars 2013

Onsdag 20. mars skrev Finansavisen om at det i dag er mulig å få tittelen siviløkonom ved 11 norske utdanningsinstitusjoner. Økt konkurranse om studentene stimulerer oss til å bli bedre, sier BI – rektor Tom Colbjørnsen i et intervju med avisen.

-På BI ønsker vi økende konkurranse velkommen, da dette stimulerer oss til å bli bedre. Men for samfunnet mener jeg det er uheldig med for stor spredning av fagressursene. Det er rom for to, kanskje tre skoler i Norge som er store og tunge nok til å markere seg internasjonalt, sier Colbjørnsen.

Tom Colbjørnsen

Faksimile Finansavisen 20.mars

Typisk BI

I tillegg til TV og kinoreklame satser BI aktivt på å markedsføre skolens studietilbud og fagtunge undervisning gjennom tidligere BI studenter på nettsiden typiskbi.no.

-Med nærmere en kvart million uteksaminerte studenter er det på høy tid å la dem spille hovedrollen i vår eksterne kommunikasjon. Kampanjen viser at du finner personer med BI – bakgrunn i absolutt alle bransjer i Norge, fordi du trenger kompetente og praktisk orienterte handelshøyskolekandidater i alle bedrifter og organisasjoner, sier markedssjef Arne Wellberg.

Du kan også se alle nyheter her.