Kappløp over fjellet

4. april 2013

Nivået har aldri vært så høy som i år, når BI og NHH igjen skal kjempe om tittelen Norges sprekeste handelshøyskole under Bergensbaneløpet 2013.

BI har hatt flere uttaksløp og i år er interessen og nivået høyere en noen gang. Cecilie Collett Sælør, leder for staffettkomiteen sier i et intervju med Dagens Næringsliv 4.april at hun har tro på at NHHs seiersrekke kan brytes i år.

Bergensbaneløpet

Faksimile Dagens Næringsliv 4.april

-Vi har opp mot fire felles økter i uken og har egne løpe treninger for jenter. Vi har hatt stor oppslutning på jenteøktene i år og gleder oss veldig til å se om vi har nærmet oss NHH, sier Collett Sælør til avisen.

Fakta om Bergensbaneløpet 2013

Den 41. utgaven av vårens sprøeste eventyr starter i år på NHH i Bergen torsdag 4. april med målavgang i Frognerparken i Oslo lørdag 6. april. Stafetten som går over tre dager, består av totalt 110 etapper fra Bergen til Oslo.

Du kan også se alle nyheter her.