10-års jubileum for BIs Internasjonale bachelorprogram

16. mai 2013

Handelshøyskolen BIs engelskspråklige bachelorprogram har vært en sentral aktør på den internasjonale utdanningsarenaen siden det først ble opprettet i 2003. I mai ble det feiret 10-årsjubileum.

BBA faglige

I 2003 ble Norges første internasjonalt bachelorprogram Bachelor of Business Administration (BBA), opprettet ved Handelshøyskolen BI.

Programmet begynte som en engelsk versjon av det norske bachelorprogrammet i økonomi og administrasjonI dag har det utviklet seg til et internasjonalt program med høy grad av fleksibilitet.

Vi har nå et internasjonalt bachelorprogram som vi mener er attraktivt for internasjonale studenter som ønsker å komme til Norge for å studere, samtidig som vi har et internasjonalt program som ivaretar den økende etterspørselen etter internasjonale studier i det norske markedet, avslutter Rasmussen, sier Associate Dean for BBA programmet JanickeRasmussen.

Gillian Warner - SøderholmTorger Reve

Frokostseminar og feiring

10-årsjubileet ble feiret med et frokostseminar hvor samtlige av deltakere var tidligere og nåværende studenter, aktører fra norsk næringsliv, og ansatte tilknyttet studiet.

Blant foredragsholderne var Professor Torger Reve ved institutt for strategi og logistikk, som illustrerte Norge som en viktig arena for utvikling av unik kunnskap tilrettelagt for å møte næringslivets behov. Gillian Warner-Søderholm og Charles Cooper, ved institutt for kommunikasjon - kultur og språk, ga i en oversikt over kulturforståelse og ledelse.

Charles Cooper

-Som alltid leverer BI gode dagsaktuelle foredrag med høyt faglig innhold. Denne gangen også med innsikt i hvordan BI bidrar til samfunnsmessig bærekraftig utvikling. Spesielt gledelig og interessant var det å høre hvordan BI stimulerer både næringsliv og studenter til å benytte seg av mulighetene for internship, sier tidligere student ved Bachelor of Business Administration, Lars Jørgen Kielland Haug.

Vertskap for arrangementet var Associate Deans for de to internasjonale bachelorprogrammene, Janicke Rasmussen og Eirill Bø. Formålet med seminaret var å markere BI som en viktig aktør på den internasjonale arena for utdanning, synligjøre internasjonale studenter, samt å presentere de internasjonale studiene i et historisk og fremtidig perspektiv. Dette er spesielt viktig nå når Bachelor of Business Admintration og Bachelor of Shipping Management i samarbeid med BI Karriereservice introduserer en internship ordning for internasjonale studenter.

 

 

Du kan også se alle nyheter her.