BI profileres i Financial Times

15. mai 2013

Handelshøyskolen BI profileres sammen med Haas school ved UC Berkeley i Financial Times' seksjon "Business Education" i mai. FT beskriver BI som en handelshøyskole med planer om å bli en global aktør.

Artikkelen i Financial Times kommer som et resultat av et intervju avisen gjorde med rektor Tom Colbjørnsen nylig. Artikkelen er en del av serien "Business school profiles" i avisens nettbaserte seksjon for utdanning.BI Norwegian Business School Oslo

"Det er kanskje overraskende for mange at Norge, med en befolkning på kun fem millioner innbyggere, har en av Europas største handelshøyskoler. Det er faktisk tilfelle, og rektor Tom Colbjørnsen ved Handelshøyskolen BI ser det som sin oppgave å dele den historien med resten av verden." Det skriver Della Bradshaw i Financial Times.

Rektor Colbjørnsen kommenterer i intervjuet BIs strategi, blant annet om konsolidering, planer for internasjonalisering og fokuset på Ecexutive-markedet. "Vårt mål nå er å plassere oss i toppsjiktet av Europeiske business-skoler," sier Colbjørnsen i intervjuet.

Les artikkelen på ft.com: Business school profile: BI Norwegian Business School

 

Du kan også se alle nyheter her.