Ny kommunikasjons­direktør ved Handelshøyskolen BI

8. mai 2013

Christian-Marius Stryken (41) er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør ved BI. Han begynner i jobben 3. juni. Stryken kommer fra stillingen som kommunikasjonssjef i Unio.

Stryken har tidligere blant annet jobbet som politisk journalist i Dagbladet og som forsker i internasjonal politikk ved Dansk Udenrigspolitisk Institut og Norsk utenrikspolitisk institutt.

- Vi er svært tilfredse med at Stryken har takket ja til å bli ny kommunikasjonsdirektør ved BI, sier rektor Tom Colbjørnsen. - Strykens varierte erfaring vil gi viktige bidrag i arbeidet med å løfte BI inn i sjiktet av ledende europeiske handelshøyskoler.

- Jeg ser frem til å bruke mine evner og engasjement til beste for BI. BI har en svært sterk posisjon blant studenter, i næringslivet og i den offentlige debatten. Jeg vil bidra til å videreføre og utvikle BIs posisjon, sier Stryken.

Du kan også se alle nyheter her.