Paneldebatt med CNNs Richard Quest

4. juni 2013

Er EU ved et vendepunkt? Dette og andre spørsmål knyttet til den nåværende situasjonen blant EU-landene stod på agendaen da CNNs Richard Quest tok debatten på Handelshøyskolen BI.

{YouTubeEmbed}

27. mai var CNNs fremste internasjonale økonomi-korrespondent og programleder for Quest Means Business, Richard Quest, leder for debattmøte "EU ved et vendepunkt - hva er best for næringslivet? “ ved Handelshøyskolen BI.

Høyt engasjement

Det var et fullsatt auditorium da Quest besøkte BI for å finne ut hvordan norske næringslivsledere og akademikere ser på disse spørsmålene fra et forretningsmessig perspektiv. Både publikum og panelet deltok aktivt i debatten om en tettere sammenslutning eller en løsere samling av nasjoner vil være til det beste for næringslivet. 

Panelet bestod av Kjell-Morten Johnsen, konserndirektør og leder av Telenors virksomheter i Europa, Ulf Sverdrup, direktør for NUPI og professor ved BI, Arne Jon Isachsen, professor i samfunnsøkonomi ved BI og Anne Siri Koksrud, MSc-student ved BI og byrådssekretær for kultur og næring i Oslo. 

Du kan også se alle nyheter her.