– Få nettverk, venner og minner for livet

13. august 2013

Fadderrullan-leder Espen Haugen oppfordrer årets fadderbarn til å stille opp på flest mulig arrangementer.

– Kjente fjes vil gi deg en sosial trygghet som vil hjelpe deg i det faglige studiemiljøet på BI, sier årets leder for Fadderullan Espen Haugen, før det braker løs på Dizzie Showteater onsdag kveld.

GLEDER SEG: Leder for Fadderullan 2013 Espen Haugen (t.v) gleder seg til årets fadderuke. Her sammen med medlemmer av Fadderullan-crewet.

Enklere billettsalg

Haugen og resten av styret har det siste året planlagt den kommende fadderuken.

– Vi ønsket å videreutvikle de konseptene som har fungert bra tidligere. For eksempel kan fadderbarna i år kjøpe billetter hos Billetservice. Tidligere har det vært timelange billettkøer, noe vi håper å unngå i år, forteller Haugen.

Nedleggelsen av studentkroa SHNAS har bydd på utfordringer foran årets arrangement. Haugen mener likevel at det er tidenes Fadderullan som står for tur.

– Vi har i år arrangementer på flotte steder som Sukkerbiten og Sentrum Scene. Det tror vi blir kjempebra.

Alkoholfritt fokus

Det alkoholfrie tilbudet er større i år og fadderbarna har tilbud om aktiviteter som Go-kart og Megazone. I samarbeid med BI Studentpartner inviteres studentene også til Any Given Sunday, en herlig alkoholfri sommerdag med gratis grillmat og leker. Forståelig nok har det gått med mange timer til planlegging og arbeid.

– Vi er en arbeidsgruppe på åtte styremedlemmer og fire medarbeidere som har jobbet med dette siden september i fjor. Jeg har minimum brukt 40 timer i uken de siste månedene, men det blir jo veldig moro da.

Min hovedoppgave frem til nå har vært å koordinere arbeidet til styret, crew og faddere. Nå skal jeg bare sørge for å følge opp slik at alt går etter planen og ta ansvar om noe skulle gå galt, forklarer lederen.

– Delta!

Årets Fadderrullan-leder kommer med en klar oppfordring til alle nye BI-studenter.

– Delta på alt dere kan! Det gjelder både faddere og fadderbarn. Da vil du få minner, opplevelser, venner og nettverk for livet. Nå gleder jeg meg bare til å komme i gang, avslutter Haugen.

Du kan også se alle nyheter her.