Fikk vise seg frem for Microsoft

3. september 2013

På Gründercamp i regi av Ungt Entreprenørskap fikk nye entreprenørskapsstudenter ved Handelshøyskolen BI mulighet til å vise seg frem for Microsoft. I to dager jobbet de hardt for å levere den best mulige løsningen på deres reelle utfordring.

- Ideene vi fikk presentert er kule og absolutt realiserbare på litt sikt, sier jurymedlem og samfunnskontakt i Microsoft, Amund Ringdal.

- I forkant av caset var vi redde for at vi skulle komme til å få for futuristiske ideer, men alle var realistiske. Vi hadde en veldig vanskelig jobb med å kåre en vinner, fortsetter Ringdal.
 

Vinnerlaget ble tilslutt studentene Beatriz Garcia Moreno, Filip Gjestland, Eivind Brønn og Line Sofie Isaksen Grønnås.

 

Håper å inspirere flere
- Vi er interessert i mange ulike type studieretninger. Mangfoldet og kreativitet er viktigst for Microsoft. Ved å stille opp på en casekonkurranse som denne håper vi at Microsoft kan så noen frø hos studentene til å velge jobb innenfor produktutvikling, skytjenester og IKT, sier Ringdal.

De tre vinnerlagene fotografert sammen med jurymedlemene Amund Ringdal, samfunnskontakt i Microsoft og Ragnvald Sannes, førstelektor ved Handelshøyskolen BI.

Kul premie
Alle de tre beste lagene får mulighet til å komme til Microsoft sitt hovedkontor i Oslo for å presentere sine ideer for de ansatte.

- Det beste med Gründercampen er erfaringen vi får med oss og den kule premien! Vi skal besøke Microsoft en hel dag. Jeg gleder meg til å presentere vår idé for de ansatte på deres hovedkontor. Det blir gøy! sier Beatriz Garcia Moreno.

- Vi håper med det å kunne bidra som mentor og sparringspartner, men selve jobben med å få ideen utviklet må de står for selv, avslutter Ringdal.

Juryen bestod av Amund Ringdal (Microsoft), Arif Shafique (Microsoft) og Ragnvald Sannes (BI).

I tillegg til laget som gikk helt til topps bestod de øvrige vinnerne av Paal Stian Aagenæs, Sebastian Almnes, Jonas Mahn Andreassen, Imad El Hammichi, Tord Halvor Langfeldt Stenstadvold, Siw-Heidi Schjelderup Thomas, Fredrik Thomas Torlei, Cecilie Valdar  og Joachim Halla Vigdal.

Du kan også se alle nyheter her.