Financial Times rangering av MSc in Business (Siv.øk)

16. september 2013

Handelshøyskolen BI er inne blant de 70 beste Master of Science in Business studier i verden.

BI har klare ambisjoner om å klatre på listen, men erkjenner også at konkurransen om å bli rangert øker. Hvert år kommer det nye skoler inn på listen og i år er det også åtte tidligere rangerte skoler som har falt helt ut. Financial Times deler listen i fire skikt og har en merknad om at forskjellen på de 20 nederst rangerte skolene er svært liten.

- Den internasjonale konkurransen blir stadig tøffere. Vi vil nå analysere resultatene for å se hvordan vi kan forbedre oss. BI skal så absolutt være med i konkurransen om å være blant de ledende Handelshøyskolene i Europa, sier prorektor ved Handelshøyskolen BI, Dag Morten Dalen.

Rangeringen over Master of Science in Business (Siv.øk) er blant annet basert på studentenes lønn etter tre år, antall doktorgradstudenter, kvinner i stab og styre samt internasjonal stab.

Du kan også se alle nyheter her.