Student-audition med næringslivet

27. september 2013

På BIs karrieredager er det bedriftsrepresentantene som sitter på tilhørerbenken og studentene som forteller hva de ønsker seg av en arbeidsgiver, skriver Finansavisen.

Etter å ha deltatt på fjorårets student-audition kapret BI-student Magnus Moland "summer internship" hos Deloitte. Nylig fikk han tilbud om fast stilling. Denne uken sto han selv på stand for selskapet, ett år før han er ferdig med sine masterstudier.

- En slik audition er en veldig fin måte å presentere seg på. Det er klart man gruer seg, men når det var gjort var det en god følelse, sier Moland til Finansavisen.

Håper på intervju

Én av dem som i år deltok på student-audition og som ventet spent på å komme inn, var Mathias Tidemann Krafft. Han går siste året på bachelor i økonomi og administrasjon.

Faksimile fra Finansavisen 27. september

På tre minutter presenterte han sine nøkkelkvalifikasjoner for tilhørerne. Krafft fortalte om fritidsinteresser, spesialiseringsvalg, utveksling og hva han synes det er spennende å jobbe med.

 Viktig møteplass  

- Karrieredagene er en viktig møteplass mellom våre studenter og næringslivet. Tøffere kamp om de beste hodene gjør at man må tenke nytt. Student-audition er et godt eksempel på en kreativ arena der studentene kan møte potensielle arbeidsgivere, sier rektor Tom Colbjørnsen.

Du kan også se alle nyheter her.