Graduation BI Bergen 2013

27. oktober 2013

Graduation for årets avgangsstudenter ved BI Bergen ble gjennomført med pomp, prakt og rød løper på Marineholmen fredag 25.oktober.

Det var en høytidelig markering som startet i auditorium 1 med utdeling av vitnemål, taler fra Direktør Elisabeth Seim og Barbro Kolbjønsrud fra BI Allumni. Mellom innslagene var det musikalske innslag med Veslemøy Fluge Berg og musikere.

Høytidelig Graduation

BI Bergen hadde blant årets avgangsstudenter fem studenter som gikk ut med et karaktersnitt på A. Disse ble hedret spesielt både fra BI Bergen og samarbeidende næringslivsorganisasjoner. Studenten med det aller beste snittet på BI Bergen fikk overrekt en flott gravert Tag Heuer klokke fra Direktør Elisabeth Seim, mens de øvrige som var tilstede fikk stipend fra GC Rieber, Frende Forsikring og BOOKKeeper. I tillegg fikk beste eiendomsmeglerstudent stipend fra Proaktiv Eiendomsmegling.

Etter seremonien fortsatte festen i kantinen hvor studenter og ansatte hygget seg med en 3-retters middag og underholdning.

BI Bergen ønsker alle avgangsstudenter lykke til på veien videre! 

Prisutdeling til beste studenter

Du kan også se alle nyheter her.