Kampen om årets sprekeste bedrift

24. oktober 2013

Flere bedrifter byttet ut dressen med treningstøy da Handelshøyskolen BI sin studentforening arrangerte sitt årlige arrangement Karrieretrappa. Hvem ble årets sprekeste bedrift?

Det var klart for svette, blod og tårer da det skulle konkurreres om den gjeve tittelen årets sprekeste bedrift, skriver næringslivsavisen NA24.

Deltakerne tar seg gjennom fire etapper av et åtte etasjer langt trappeløp. Sammen med fem studentlag deltok PWC, BDO og KPMG i år. Sistnevnte gikk tilslutt av med seieren.

- PWC og BDO stilte begge veldig bra. Så det var deilig å slå PWC i finalen, sier Knut Stensrød, løper for KPMG, mens han prøver å riste ut melkesyra fra beina.

Ga alt i trappeløp.

Les hele saken her.

Det er Bergensbaneløpet som arrangerer Karrieretrappa på BI. Bergensbaneløpet er en årlig staffet som går mellom BI og Norges Handelshøyskole(NHH) i Bergen. Der konkurrerer de om hvem av lagene som kommer fortest over fjellene mellom Bergen og Oslo. Løypa er på totalt 510 kilometer og er delt inn i cirka 110 etapper.

Viktig for studentene

Rektor ved Handelshøyskolen BI, Tom Colbjørnsen, tror både Karrieretrappa og Bergensbaneløpet er to viktige arrangementer for å gjøre studenttilværelsen bra.

- Dette er akkurat slike ting studentmiljøet trenger for å løfte seg og gi det ekstra tilskuddet til studiehverdagen, på toppen av det faglige, som gjør studielivet til noe man kommer til å huske resten av livet. Det er rett og slett en passe pose galskap i denne karrieretrappa som trengs i forbindelse med studietiden, sier Colbjørnsen til NA24.

Du kan også se alle nyheter her.