Internasjonal anerkjennelse av BIs MBA-programmer

28. november 2013

Som eneste norske skole oppnådde BI nylig en AMBA-akkreditering. Dette betyr at BIs MBA-programmer har kommet gjennom et trangt nåløye, skriver Finansavisen.

AmbaAMBA (The Association of MBAs) stiller tøffe krav, blant annet med hensyn til kvalitet på fagstaben, forskning, undervisning og innholdet i programmet. Rektor ved Handelshøyskolen BI, Tom Colbjørnsen, er glad for anerkjennelsen, og peker på akkrediteringen som et viktig steg for å styrke BI i en stadig tøffere internasjonal konkurranse.

– Akkrediteringen er et kvalitetsstempel, og viser BIs attraktivitet både nasjonalt og internasjonalt. Tilbakemeldingen vi får på våre MBA-programmer er svært gledelig, sier rektor Tom Colbjørnsen ved Handelshøyskolen BI.

AMBA akkrediterer institusjoner for høyere utdanning på grunnlag av fulltids- og deltids MBA-programmer, og har gitt full pott til både BIs eget EMBA-program, og programmet som BI har sammen med Fudan University i Kina, det såkalte BI-Fudan MBA-program.

Med AMBA-akkrediteringen har BI oppnådd to av tre mulige steg på veien mot "Triple Crown"-status.

Du kan også se alle nyheter her.