Yngve Kveine ny kommunikasjonsdirektør

6. desember 2013

Kveine (35) kommer fra stilling som kommunikasjonssjef ved Handelshøyskolen BI og begynner som kommunikasjonsdirektør fra og med 6. desember 2013.

Yngve Kveine er BIs nye kommunikasjonsdirektørTidligere har Kveine jobbet under flere statsråder i Barne- og likestillingsdepartementet, der arbeidsoppgavene blant annet bestod i strategisk kommunikasjonsvirksomhet mot allmennhet og media.

- Jeg er glad for at Yngve Kveine har takket ja til stillingen som Kommunikasjonsdirektør ved BI. Kveine er vel kvalifisert til jobben og har gjennom flere år vist sterke kommunikasjonsstrategiske ferdigheter, sier rektor Tom Colbjørnsen.

Kveine ser frem til å fortsette det gode samarbeidet med dyktige ansatte ved Handelshøyskolen BI.

- BI har en unik posisjon innenfor norsk akademia som hovedleverandør av økonomisk administrativ utdanning. Sammen med en sterk organisasjon ser jeg frem til å synliggjøre BIs faglige styrke og relevans i en stadig tøffere konkurranse både her hjemme og på den internasjonale arena, sier kommunikasjonsdirektør ved Handelshøyskolen BI, Yngve Kveine.

Kveine har en Master of Marketing Management (Sivilmarkedsfører) fra Handelshøyskolen BI. I tillegg har han en mastergrad i Internasjonale Relasjoner fra Lancaster University i England.

Du kan også se alle nyheter her.