Beste MSc-student

21. januar 2014

Torsdag 12. desember mottok over 400 ferdigutdannede studenter sitt vitnemål under Master of Science-gradueringen ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Årets beste Master of Science-student, Nick Edward, ble hedret under seremonien.

Flere hundre Master of Science-studenter som avsluttet sin grad våren 2013 var samlet på Handelshøyskolen BI torsdag 12. desember. Med familie og venner som tilskuere fikk de nyutdannede studentene utlevert sine vitnemål av rektor Tom Colbjørnsen.

Nick Edward fra Tanzania mottok prisen for beste student i Master of Science ved Handelshøyskolen BI. Under seremonien fikk han tildelt en klokke av merket Tag Heuer og en sjekk på 5000 kroner for sin faglige innsats og akademiske styrke.

– Jeg vil gratulere Nick Edward med utmerkelsen som den beste studenten i Master of Science ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Det er svært gledelig å se studenter som virkelig satser faglig. Deres engasjement virker stimulerende på hele læringsmiljøet på BI, sier rektor Tom Colbjørnsen.

Med gode karakterer og et utvilsomt engasjement i bakhånd sikret Edward seg jobben som Business Controller i Wilhelmsen Ships Service.

Du kan også se alle nyheter her.