Internship-kickoff for bachelorstudenter

24. januar 2014

Torsdag 16. januar ble det arrangert internship-kickoff for årets bachelorstudenter. Studenter, samarbeidsbedrifter og fagansvarlige på Handelshøyskolen BI markerte starten på et innholdsrikt semester.

På årets arrangement deltok blant annet DNB, Nordea, Evry, First Engineerings og Ticket Mobile. Bedriftene ser frem til å ha talentfulle og kunnskapsrike BI- studenter i sine bedrifter.

– DNB har veldig mange gode erfaringer med BI-studenter, sier Glenn Menkin som er rekrutteringssjef for DNB.

Et Internship-program på Handelshøyskolen BI gir studentene mulighetene til å tilegne seg erfaring i selskaper fra ulike bransjer. Studentene får dermed en smakebit av arbeidslivet.

– Jeg håper jeg finner ut hva som passer for meg, forteller Sivøk- student Synne Sandnes (21). Hun håper Internship i First Engineerings skal gi henne utfordrende arbeidsoppgaver.

– Vinn- vinn-vinn

Det er ikke bare studentene og bedriftene som får utbytte av samarbeidet, Handelshøyskolen BI opplever også at studentene kommer tilbake med nyttig erfaring som løfter det faglige nivået.

– Internship er forankret i studieprogresjonen der studenter har muligheter til å være i små og store bedrifter. Vi har til nå bare erfart vinn-vinn-vinn, forteller Judith Marie Holter fra BI Karriereservice som koordinerer BIs Internship programmer på bachelor og master ved BI.

Internship-studentene må levere en prosjektoppgave i slutten av kurset for å oppnå karakter og studiepoeng.

Du kan også se alle nyheter her.