Næringslivsdagen

20. februar 2014

28. februar 2014 er det duket for BI Trondheims største faglige arrangement. Næringslivsdagen er en arena hvor du som student har mulighet til å møte næringslivet, bygge nettverk og skape nye bekjentskaper.

I år er det tre spennende foredragsholdere som gjester Næringslivsdagen. Eivind Smith, Andreas Niss og Lars Monsen, er alle klare for å gi deg som student en motivasjonsboost. I tillegg til foredragene vil det være om lag 30 bedrifter på stand, som vil snakke med nettopp deg! Bedriftene ønsker kompetansen BI studenter besitter, og flere har både sommer- og deltidsjobber å tilby.

Inkludert i billettprisen er en dag spekkfull med foredrag og nettverksbygging, en knallgod lunsj, samt inngang på en eksklusiv etterfest på Gossip!

Billetter kan kjøpes på www.deltager.no/naeringslivsdagen_2014 eller på stand på skolen.

Skulle du har noen spørsmål? Ta kontakt med Tiril Sulland på mail nld.trondheim@bis.no eller tlf 95107829.

Vi gleder oss til å se deg 28.februar på Clarion Hotel & Congress!

Du kan også se alle nyheter her.