Åpen Dag med prisdryss

14. mars 2014

Handelshøyskolen BI åpnet nylig dørene for videregåendeelever, som fikk smake på hvordan det er å være student ved BIs campus i Nydalen.

Torsdag 13. mars inviterte Handelshøyskolen BI alle videregåendeelever fra Oslo-området til Åpen Dag. På programmet stod blant annet foredrag med Espen Lind og Moods of Norway-gutta, gavedryss i konfettiformat og Ailo Gaup på motorsykkel gjennom BI-bygget.

Stor variasjon

Åpen Dag arrangeres i samarbeid med det årlige studentdrevne prosjektet Næringslivsdagene, som gikk av stabelen 11. mars. Etter to dager med spennende foredrag, fulle saler og ekstra mye liv på Campus Nydalen forbeholdt BI-studenter, åpnet de dørene for videregåendeelever under torsdagens arrangement.

Espen Sunde, leder for Næringslivsdagene 2014, forteller at hovedfokuset har vært å få til et program med stor variasjon.

– En tidlig målsetting var at alle studentene på BI skulle ha minst ett foredrag de ønsket å delta på. Det at såpass mange videregåendeelver også ønsket å delta syntes vi er bare er positivt, sier Sunde.

Årets happening

Arrangementets kanskje mest uventede innslag gikk under navnet “Årets happening”, og var hemmeligholdt for alle studenter og besøkende før det klokken 11.55 smalt.

Da skøyt en konfettikanon ut premier til en verdi av flere tusen kroner mens Ailo Gaup i samme øyeblikk kjørte gjennom BI-bygget på motorsykkel.

– Nå skal jeg i alle fall begynne på BI, sa en begeistret vinner av en Apple iMac, Ramzzi Jaber.

Du kan også se alle nyheter her.