Rekordfremmøte på Åpen dag

17. mars 2014

Torsdag 13.mars åpnet vi dørene på BI Bergen for å gi nysgjerrige ungdommer og høstens nye studenter en smakebit av hva en utdanning på BI innebærer.

Engasjert foreleser, Morten William Knudsen

 

Totalt 212 personer møtte opp for å oppleve BI Bergen.  

- Vi merker at det blir mer og mer populært å studere på BI. Spesielt etter at vi flyttet i nye lokaler på Marineholmen har vi sett en stor økning i antall søkere og interessenter sier Jørgen Daviknes, markedsansvarlig på BI Bergen.

På Åpen dag fikk de besøkene oppleve både det faglige og det sosiale miljøet på skolen. Blant annet holdt høyskolelektor Morten William Knudsen et engasjerende foredrag om næringslivetsbehov for kompetanse innen økonomi og markedsføring. Før omvisning på skolen fikk deltakerne også presentert studietilbudet på BI Bergen. 

Kvelden ble avsluttet på skolens kro, Rederiet med presentasjon av studentforeningen BIS, underholdning og pizza.

Omvisning på skolen

Omvisning på skolen

Underholdning på studentkroen, Rederiet

 

Du kan også se alle nyheter her.