Livet som eiendomsmegler

9. april 2014

En arbeidshverdag som aldri er lik og som er mer livsstil enn jobb, var budskapet fra partner og eiendomsmegler Terje Tinholt i Nordvik & Partners på et arrangement for eiendomsmeglerstudenter ved BI.

8.april arrangemerte Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) "Din kommende arbeidsdag". Her ga representanter fra eiendomsmeglerbransjen avgangsstudentene ved eiendomsmeglerstudiet ved BI en smakebit på hva som vil møte de i hverdagen som eiendomsmeglere.

–Still irriterende mange spørsmål, sier Sara Trier som til daglig er eiendomsmegler i Nordvik & Partners. Hun forteller at overgangen fra student til eiendomsyrket er veldig tøff - men utrolig lærerik hvis man er nysgjerrig og uredd.

Avgangsstudentene i eiendomsmeglerkullet på BI fikk et innblikk i hvordan erfaring, fokus på kvalitet og engasjement gir trivsel i yrket.

–Dagene deres vil aldri bli like. Så lenge jeg har jobbet i eiendomsbransjen har jeg aldri hatt en lik dag, forteller Terje Tinholt i Nordvik Partners.

Teori og praksis stemmer overens

Direktør i NEF Finn Tveter gleder seg over studentene som nå skal ut i praksis.

–Teorien dere lærer stemmer overens med praksisen. Likevel håper jeg på at studentene får mer praksiserfaring før de kommer ut i arbeidslivet, forteller Tveter.

Fem bedrifter innenfor eiendomsmeglerbransjen deltok på dagen i tillegg til representanter fra styret i NEF.

Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) er et landsomfattende profesjonsforbund for meglere.

Du kan også se alle nyheter her.