Bachelorgraduering på BI Trondheim

10. juni 2014

BI Trondheim hedret forrige uke på sine aller beste avgangsstudenter.

Under en høytidelig seremoni i Frimurerlogen ble årets beste studenter ved BI Trondheim hedret. Seremonien fant sted torsdag 5. juni og markerte slutten på treårs skolegang for bachelorstudentene ved BI Trondheim.

– Jeg vil gratulere alle med utmerkelsen. Det er svært gledelig å se studenter som virkelig satser faglig. Deres engasjement virker stimulerende på hele læringsmiljøet, sier rektor Tom Colbjørnsen ved Handelshøyskolen BI.

Takker medstudentene

Mattias Schrøder vant prisen for beste student på linjen Økonomi og Administrasjon og på tvers av linjene. I forbindelse med utmerkelsen er han intervjuet av lokalavisen Trønder-Avisa. Schrøder deler mye av æren med både forelesere og studiekamerater. 

- Jeg har jobbet sammen med flinke medstudenter og har hatt svært dyktige forelesere som har gjort at jeg har trivdes godt på skolen, forteller han. Til høsten har Schrøder søkt master ved BI i Oslo. 

- Jeg håper og tror jeg kommer inn. Det er veldig godt å ha med seg hederen, samtidig er det jo noe man kan skryte litt av, og det er jo gøy, avslutter han.

Følgende studenter fikk pris for beste student på hver sin respektive linje. 

  • Mattias Schrøder - Økonomi og Administrasjon 
  • Marianne Ressem og Kristine Bygland-Hansen - Eiendomsmegling 
  • Tale Espenes - Markedsføring
  • Kathrine Rygh - Reiseliv
Du kan også se alle nyheter her.