Ny direktør ved BI Trondheim

13. juni 2014

Asgeir Opland er ansatt som ny direktør ved BI Trondheim. Bjørn Werner Amundsen, som har vært direktør ved BI Trondheim siden 1985, går av med pensjon i 2014.

I dag jobber Asgeir som «Head of Corporate Analytics» i den Danske Bank. Han er også Høyskolelektor II ved BI, som han har vært siden 1990. Av utdanning har Asgeir en MBA i Corporate Finance fra NHH i tillegg til Siviløkonom.

«Asgeir har en både spennende bakgrunn og gode kvalifikasjoner for å lede BI Trondheim. Jeg ønsker han lykke til med å videreføre og utvikle BI Trondheim fremover» sier divisjonsdirektør Jens Petter Tøndel.

«Jeg ser frem til å bli en del av BI Trondheim som jeg gjennom flere år som foreleser har lært å kjenne som en meget profesjonell og fremtidsrettet organisasjon. Videre håper jeg på å kunne bidra til å videreutvikle BI Trondheim til det beste for ansatte, interessenter og ikke minst for studentene» sier påtroppende direktør for BI Trondheim Asgeir Opland
Du kan også se alle nyheter her.