BI får medieoppmerksomhet i Kina

6. august 2014

Handelshøyskolen BIs MBA-program i Fudan høster positiv omtale i et av Kinas aller største online radioprogrammer. Podcasten passerte nylig nedlastning nummer én million.

Det er det kinesiske radioprogrammet "Let John and Jenny tell you" som inviterte førsteamanuensis ved BI Jan Ketil Arnulf, på luften for å snakke om lederutdanningen. Det 20 minutters lange innslaget handler om BI og Fudan Universitys MBA-program, BI-Fudan MBA.

Handelshøyskolen BI har i over 16 år undervist i det kinesiske markedet, og har siden den gang utdannet over 2000 kinesiske bedriftsledere.

– Dette er en helt uvanlig god profilering av BI i Asia, noe som gjør at vi får vist frem forskningssamarbeidet mellom Norge og Kina på en veldig god måte, sier Arnulf, som også er fagansvarlig for MBA-programmet.

Populært program 

 Arnulf mener det er viktig å vise frem det gode samarbeidet med våre kinesiske partnere.

– Det er få businesskoler i Europa som er så sterkt representert i Kina som BI, og vi er stolte over det samarbeidet vi har fått til med vår kinesiske samarbeidspartner. Innslaget gjør at vårt internasjonale samarbeidsprogram i større grad vil legges merke til i det svært konkurranseutsatte Asiatiske markedet. Det er utrolig spennende, sier Arnulf.
Radioprogrammet er også svært populært i Kina, og programvertinnen Jenny Zhu er en kjent stemme for mange i landet.

– Showet blir lastet ned mer enn 200.000 ganger ukentlig, faktisk ofte opp mot en million nedlastinger, og utbres gjennom iTunes, iFeng.com, Lizhi FM og flere andre plattformer, fortsetter Arnulf.  

Ambisjoner

Medieoppmerksomheten kan få mye å si for å tiltrekke seg internasjonale bedriftsledere tror Arnulf.
– BI var den første utdanningsinstitusjonen i verden som fikk godkjent en internasjonal MBA i markedet og kjent merkenavn i Kina. Ambisjonen videre er å posisjonere programmet som et sterkt bindeledd mellom forskning i Nord Europa og Kina, avslutter Arnulf

I fjor ble MBA-programmet for første gang ranket som nummer 54 på Financial Times’ liste over de beste Executive MBA-programmene i verden.

 

 

Du kan også se alle nyheter her.