Bachelorgraduering 2014

29. september 2014

Over 400 ferdigutdannede studenter mottok nylig sitt vitnemål under bachelorgradueringen ved Handelshøyskolen BI i Oslo. For noen studenter ble seremonien ekstra spesiell.

Flere hundre Bachelor of Science-studenter som avsluttet sin grad våren 2014 var samlet på Handelshøyskolen BI onsdag og torsdag 17-18. september. Med familie og venner som tilskuere fikk de nyutdannede studentene utlevert sine vitnemål av rektor ved Handelshøyskolen BI, Inge Jan Henjesand.

Seremonien ble ekstra spesiell for et fåtall studenter, som nå kan skilte med “Beste student” på sitt studieprogram. De beste studentene på hvert studieprogram fikk i tillegg til diplomet utdelt et stipend på 15 000 kr, som et bevis på sine fremragende resultater fra bachelorutdanningen.

"Lars Martin har gjennom strålende resultater vist hva man kan få til med hard jobbing og en dedikert holdning til studiene"

– Inge Jan Henjesand

Best av de beste

Lars Martin Steinhovden ble kåret til beste student av samtlige uteksaminerte studenter. Som en utmerkelse av hans fremragende innsats mottok Steinhovden i tillegg til stipendet en TAG Heuer-klokke som gave.

Den tidligere finans-studenten har nå startet ved Imperial College i London, hvor han tar en Master of Science i Risk Management and Financial Engineering. Steinhovden mener det er viktig å fokusere mer på kunnskapen de gode resultatene har ført til, fremfor resultatene i seg selv.

– Det er kunnskapen man tar med seg ut fra studiene som har betydning, ikke om det står A, B eller C på karakterkortet. Jeg prøver å legge resultatene bak meg og heller fokusere på fremtidige prestasjoner, sier Steinhovden.

Fra de øvrige bachelorprogrammene mottok følgende avgangsstudenter utmerkelsen “Beste student” :

 • Sverre Colbjørnsen Olsen
 • Erik Hauglid
 • Ali Aishe Jalal
 • Ane Marte Skogesal
 • Joachim Viktor Aldrin
 • Marita Utsogn
 • Rene Stavnes
 • Hedvig Hjetland Lykke
 • Lars Magnus Fagernes
 • Kristine Rønning Johansen
 • Hoa Therese Løyning Vu
 • Cecilie Strøm
 • Helene Berntsen
 • Erlend Jevnaker Straand
 • Huynh Thi Thuy Dang
Du kan også se alle nyheter her.