BI tre plasser opp i FT Masters in Management rangeringen

15. september 2014

Handelshøyskolen BI oppnår en 67. plass på listen over verdens ledende Master of Science in Business studier (siviløkonom), og rykker med det opp tre plasser fra fjoråret.

- Det er positivt at vi nok en gang er representert i Masters in Management rangeringen og at vi forbedrer oss noen plasser fra i fjor.  Vi ser med interesse at vi har bedret oss på de indikatorene som måler våre kandidaters karriereutvikling, sier rektor ved Handelshøyskolen BI, Inge Jan Henjesand.

På årets liste figurerer hele seks nye skoler som alle plasseres foran BI. Detter viser at konkurransen er tøffere enn noensinne og at stadig flere utdanningsinstitusjoner kjemper om å være på listen.

Fakta: Financial Times gjennomfører hvert år fem ulike programrangeringer – der Masters in Management utgjør én av disse. Rangeringen av Master in Management studier (BIs MSc in Business and Economics eller siviløkonomstudiet) er blant annet basert på kandidatenes lønns- og karriereutvikling, kvinneandel i styre, fagstab og blant studentene, samt en rekke forhold som måler grad av internasjonalisering i organisasjonen, i utdanningen og blant studentene.

Du kan også se alle nyheter her.