BI Bergen til topps på BIs nasjonale casekonkurranse

3. november 2014

Zenith Consulting fra BI Bergen gikk av med seieren under BI National Case Competition i Stavanger 29-30 oktober.


Vinnerne: F.v: Andreas Skarsem Pedersen, Isabel Andrea Odriozola, Hans-Fredrik Claussen, Iselin Dybing Vaarlund. 

Skal representere BI i den internasjonale konkurransen i Canada

Syv lag fra BI Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Kristiansand deltok på årets casekonkurranse, der hvert lag besto av fire medlemmer. Vinnerne skal representere BI i den internasjonale casekonkurransen i Montreal i Canada i februar. Der deltar 24 businesskoler fra hele verden.

Vi gleder oss masse til å representere BI i den internasjonale case competition i Canada i februar, sier Andreas Skarsem Pedersen fra BI Bergen på vegne av teamet.

- Konkurransen har vært utfordrende, spennende og ikke minst lærerik. Vi ble utfordret til å tenke nytt, samt finne løsninger på strategiske problemstillinger. Det er en flott mulighet for oss studenter til å få et lite innblikk i konsulentbransjen, samt bygge nettverk.

Sene fredagskvelder og lange søndager

De påmeldte lagene hadde hver sin coach fra sitt studiested. Lagene fra Bergen har fått tett oppfølging av førsteamanuensis ved BI Bergen, Eric A. Lofquist. I tillegg har førstelektor Johnny Olesen vært til god støtte i forarbeidet

- Jeg var selvfølgelig veldig stolt av begge lagene fra Bergen. Vi har jobbet veldig hardt de siste månedene, både sene fredagskvelder og lange søndager. Så det var kjekt at et av lagene vant suverent på begge dagene. Alle studentene var ivrige for å lære mer om strategi og hvordan man skal løse og presentere en internasjonal case. Nå skal vi jobbe videre for å forberede oss for en krevende konkurranse i Canada, der vi skal representere BI, sier Eric A. Lofquist.

Du kan også se alle nyheter her.