Ny kantineløsning ved BI i Oslo

14. november 2014

Fra sommeren 2015 inngår BI et samarbeid med 3 leverandører i ny serveringsløsning ved BIs campus i Oslo.

- Studenter, ansatte, leietakere og besøkende bli tilbudt et serveringskonsept som vektlegger service sammen med et variert og sunt kosthold av god kvalitet, sier prosjektleder Hanne Vetaas ved Handelshøyskolen BI.

Avtalene innebærer at Coca-Cola skal ha ansvaret for vending og kaffeautomater, Eurest AS skal ha ansvaret for kiosk og en kaffebar, og Gastro Catering skal ha ansvaret for én studentkantine, to personalrestauranter, møtemat og en kaffebar.

Kiosken vil få et nytt og spennende vareutvalg. I tillegg vil det bli en full-skala Starbucks kaffebar drevet av Eurest. Coca-Cola får ansvaret for fem kaffeautomater og elleve vendingmaskiner som er plassert i fellesområdene. Gastro Catering skal ha ansvaret for studentkantinen, to personalrestauranter, møtemat og en kaffebar.

Kaffeautomater og vendingmaskiner vil bli utplassert i løpet av juni/juli 2015. Kaffebaren vil bli bygget sommeren 2015 og vil stå klar til studiestart. Planene for ombygging av kantinene er foreløpig ikke klare.

Du kan også se alle nyheter her.