Master of Science-graduering

17. desember 2014

Fredag 12. desember mottok over 300 ferdigutdannede Master of Science-studenter sitt vitnemål ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Under gradueringsseremonien ble de beste studentene ved hvert program kåret, til stor glede for de utvalgte.

Flere hundre Master of Science-studenter som avsluttet sin grad høsten 2014 var samlet på Handelshøyskolen BI fredag 12. desember. Med familie og venner som tilskuere fikk de nyutdannede studentene utlevert sine vitnemål av rektor Inge Jan Henjesand. I tillegg til diplom mottok de beste studentene ved hvert program et stipend på 5 000,- som et bevis på sine fremragende resultater fra masterutdanningen.  

Rektor gratulerer

– Jeg vil med dette gratulere toppstudentene med de beste akademiske resultatene av samtlige studenter på Master of Science-kullet for 2014 ved Handelshøyskolen BI. Gjennom strålende resultater viser de hva man kan få til med hard jobbing og en dedikert holdning til studiene, sier rektor Inge Jan Henjesand ved Handelshøyskolen BI. 

ÅRETS BESTE STUDENTER

  • Master of Science in Financial Economics - Vasyl Kotsovskyi
  • Master of Science in Innovation and Entrepreneurship - Casey T. Carney
  • Master of Science in Strategic Marketing Management - Gino Ismail
  • Master of Science in International Management - Frederik Hanses
  • Master of Professional Accountancy - Hanne Sara Kvikne
  • Master of Science in Leadership and Organizational Psychology - Jessica Hinz og Veronica Kristensen
  • Master of Science in Business og de beste akademiske resultatene av samtlige masterstudenter - Iryna Stadnyk

Se flere bilder, kommenter, lik og del på Facebook

Du kan også se alle nyheter her.