Nye deaner ved BI

2. desember 2014

Janicke Rasmussen og Ragnhild Silkoset er ansatt som deans for Master of Science og Executive ved BI.

Stillingen som dean er en fireårs åremålsstilling med ansvar for å evaluere og videreutvikle programmene, lede undervisningsutvalget for fagområdet, og sikre at kursene oppfyller interne og eksterne kvalitetskrav.

Fra BBA til MSc

Rasmussen har sin doktorgrad fra Cass Business School og er i dag førsteamanuensis på institutt for regnskap, revisjon og jus. Hun har tidligere vært associate dean for Bachelor of Business Administration, og tiltrer stillingen som dean for MSc fra 1. oktober.

Rasmussen trekker frem flere faktorer som hun ser frem til i den nye stillingen, men aller mest gleder hun seg til å jobbe med dedikerte mennesker.

- Det å jobbe på tvers av organisasjonen og søke helhetlige løsninger syntes jeg er svært motiverende. I tillegg blir det utrolig spennende å tilrettelegge for at energien brukes på en måte som gir størst mulige synergieffekter for BI.

Professor til Executive
Silkoset tok sin doktorgrad på Handelshøyskolen BI og er professor i markedsføring. Silkoset kommer fra stillingen som instituttleder ved Institutt for markedsføring der hun har vært siden 2011, og vil tiltre som dean for Executive fra 1. januar 2015.

Hun sier at noe av det mest spennende med jobben blir å få delta i å viderutvikle BI sin internasjonalisering. Hun trekker samtidig frem viktigheten av BI som kunnskapsbedrift.

- En kunnskapsbedrift som BI lever av menneskene som er ansatt hos oss, og en viktig jobb blir å motivere og inspirere disse til å gi det lille ekstra som gjør at BI leverer uforglemmelige studentopplevelser og læring.

Du kan også se alle nyheter her.