BI-lag til topps i Norges Banks casekonkurranse

27. februar 2015

Case-laget fra BI jublet da de sikret seg både vandrepokalen og en eksklusiv lunsj med sentralbanksjef Øystein Olsen etter å ha imponert i Norges Banks casekonkurranse. Det skriver Dagens Næringsliv.

Fra v: Marita Bråten, Vegard Bråthen, sentralbanksjef Øystein Olsen, Karina Blanco og Malene Hagen Vasstrand. Foto: Brian Cliff Olguin, DN

– Vi trodde ikke at det hadde gått  bra, innrømmer BI-studentene til Dagens Næringsliv.

Les saken i sin helhet på DN.no her.

Marita Bråten, Karina Blanco, Vegard Bråthen og Malene Hagen Vasstrand gikk han helt til topps i casekonkurransen onsdag 25. februar, arrangert av Norges Bank og Econlink Næringslivsforening.

Totalt deltok åtte case-lag fra BI, Universitetet i Oslo, Høgskolen i Oslo og Akershus og Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) i case-konkurransen. Juryen var ikke i tvil om at denne gangen var det samfunnsøkonomene som måtte se seg slått av siviløkonomene.

– De hadde kjempegod dynamikk, var faglig gode, alle bidro, de samarbeidet veldig godt og gjennomførte presentasjonen svært solid. Vi ble glitrende imponert, sa juryen i sin begrunnelse av vinnervalget.

Morsomt, lærerikt og givende

– Det var en veldig lærerik caseoppgave. Vi brukte jo mye av det vi har lært og måtte tenke raskt gjennom de ulike scenariene, sier en svært fornøyd Vegard Bråthen.

BI-studentene tar med seg pokalen hjem til BI-bygget i Nydalen, hvor de håper den bli værende i lang tid fremover. Premien inkluderer i tillegg til vandrepokalen et dagsbesøk hos Norges Bank hvor de får være med på blant annet pressekonferanse etter rentemøtet, en rekke foredrag, samt lunsj med sentralbanksjef Øystein Olsen. 

Du kan også se alle nyheter her.