BI Bergen student vant poker NM

30. mars 2015

Jonathan Spæren (24) studerer Eiendomsmegling hos BI Bergen. I går kveld ble han den nye norgesmesteren i poker, og ble 1,3 millioner kroner rikere.

Jonathan Spæren

Jonathan Spæren etter seieren søndag kveld. Foto: PokerNM

I helgen ble norgesmesterskapet i poker avsluttet. Av 1275 spillere som stilte i Main Event, var det BI studenten Jonathan Spæren og syv andre som satt rundt finalebordet og kjempet om tittelen: norgesmester i poker.

Den nye norgesmesteren

- Det har lenge vært en drøm å komme til finalebordet. Jeg fikk flere gode hender og slo ut to deltakere med en gang. Så gikk det litt nedover, men heldigvis klaffet alt til slutt og jeg vant hele greien, forteller Spæren til BT i dag.

Selv etter seieren i går ønsker ikke den nye norgesmesteren å legge skolebøkene på hylla. Han forteller videre til BT at han har vurdert å spille poker på heltid, men har bestemt seg for å fullføre studiet først.

Studenten er ikke helt sikker på hva han skal bruke pengepremien på annet enn å betale ned på lånet til leiligheten han har i Bergen. Ellers er prioriteringen å ikke sløse bort premienn

BI Bergen gratulerer Jonathan Spæren med norgesmesterskapet!

Du kan også se alle nyheter her.