Næringslivsdagene 2015

13. mars 2015

For første gang samarbeidet næringlivsdagene med BIs Årskonferanse under felles tema - "It's not about luck". Inspirerende foredrag, studenter i fleng og storslåtte gjester preget BI fra dag én.Temaet "It's not about luck" skulle inspirere og motivere studentene til å gi alt i forfølgelsen av sine drømmer og ambisjoner. I retrospekt hersker det liten tvil om at både tema og selve arrangementet var svært vellykket.

Blant foredragsholderne som gjestet Næringslivsdagene 2015 ved Handelshøyskolen BI kan vi nevne Kristian Monsen Røkke, Espen "Shampo" Knutsen, Jon Almaas og Thomas Giertsen. Førstnevnte kontret temaet "It's not about luck", men poengterte samtidig at "luck" i stor grad kan påvirkes. Han hadde følgende beskjed til studentene i sitt foredrag:

– Ingen i verdenshistorien har oppnådd suksess på egenhånd. Du er født et sted, du er oppvokst i et miljø og du møter folk. Det er tilfeldigheter, og det er flaks. Men flaks kan lure deg. Jeg har erfart Murphys lov mange nok ganger. Det som kan gå galt, vil gå galt. Og hvis du tror det går bra så er det fordi du ikke har sett godt nok etter, uttalte Røkke.

Siste dag av NLD ble i år, som i fjor, arrangert i samarbeid med Åpen Dag. Torsdag 12. mars åpnet campus Nydalen dørene for mer enn 1 700 potensielle studenter - noe som forøvrig er ny rekord i antall påmeldte til Åpen Dag.

NLD 2015 i bilder:


Du kan også se alle nyheter her.