SiB overtar kantinedriften på BI Bergen

23. mars 2015

Vi har hatt fokus på pris, åpningstider og et variert og sunt mattilbud når vi nå har valgt en ny kantineleverandør, sier Baard Johannesen, driftssjef og nestleder på BI Bergen.

Fra venstre: Baard Johannessen nestleder på BI Bergen og Per Kristian Knutsen adm. dir. SiB

Fra høsten 2015 overtar SiB kantinedriften på BI Bergen.

Det har blitt vurdert flere leverandører til den nye kantinekontrakten og det var til slutt SiB som hadde det beste tilbudet, sier Baard Johannessen, driftssjef og nestleder på BI Bergen.

- I vurderingsprosessen har vi hatt fokus på pris, åpningstider og et variert og sunt mattilbud. Vi gleder oss til å starte samarbeidet med SiB Kafè og er sikker på de vil levere et meget godt tilbud til studentene.

SiB ønsker å fremheve kaféfølelsen og skape en møteplass forstudentene. Vi håper at dette kan bidra til et enda bedre læringsmiljø på BI Bergen, fortsetter Johannessen

Ser frem til å starte driften i august

For SiB er dette svært gledelig, og vi ser frem til å starte opp driften ved BI Bergen i august. Vi tror det vil være positivt for studentene ved BI at de nå får samme kafètilbudet som øvrige studenter i Bergen, sier Ørjan Vågstøl, direktør ved SiB Kafè

- Mattilbudet blir i all hovedsak som ved SiB sine øvrige studentkafeer med tilbud om frokost, lunsj og middag. Det vil være fokus på variasjon, sunnhet, ernæring og i stor grad mat som er laget fra bunnen av. Det vil være et studentvennlig prisnivå, og det vil være de samme prisene som ved øvrige SiB kafeer.

Kaffeavtale og eksamensmiddag til halv pris

SiB Kafè ønsker å skape en møteplass for BI studentene, fortsetter Vågstøl

- Kaffeavtalen og andre gode tilbud vil lanseres fortløpende etter oppstart. Det populære overskuddstiltaket «Eksamensmiddag 50 %» vil også BI studentene nå få glede av.

Også studentene har troen på SiB som kantineleverandør.

- Vi er utrolige glade for at SiB sitt flotte kantinetilbud nå skal være enda mer tilgjengelig for oss. En god studiehverdag er i våre øyne forankret i å ha gode trivselsfaktorer, og det vet vi at SiB vil bringe med seg til oss på Marineholmen. Vi gleder oss, sier leder for studentforeningen, Jógvan B. Gunnarsson

Du kan også se alle nyheter her.