Vinterskole i samarbeid med St. Gallen

10. april 2015

BI har inngått en samarbeidsavtale med Univerität St. Gallen om en vinterskole på PhD/Post Doc nivå. St. Gallen er en toppskole internasjonalt og samarbeidet er i tråd med BIs satsning på å løfte PhD programmet, og bygge flere strategiske allianser.

Campus Oslo 39   
BI har inngått en samarbeidsavtale med Univerität St. Gallen om en vinterskole på PhD/Post Doc nivå. St. Gallen er en toppskole internasjonalt og samarbeidet er i tråd med BIs satsning på å løfte PhD programmet, og bygge flere strategiske allianser.

Winter School in Empirical Research Methods (WSERM)

BI skal sammen med St. Gallen arrangere Winter School in Empirical Research Methods (WSERM). Kursene skal gjennomføres på BI for første gang i Januar 2016 (11-22) over 2 uker og målet er å rekruttere 60-80 deltagere til første gjennomføring.I totalt vi WSERM består av 6 kurs og deltakerne kan velge ett kurs per uke Forelesere på kursene er av høyt internasjonalt kaliber

WSERM er en kopi av St. Gallens suksessrike sommerskole i Emperical Research Methods som gjennomføres i juni.

Du kan også se alle nyheter her.