5 tips fra et HR-talent

7. mai 2015

– Jeg har alltid hatt en bevisst tanke, eller strategi i bakhodet, om at det å bygge nettverk er viktig. Nå jobber jeg som ansvarlig for Nordea sin Employer Branding virksomhet i Norge. Hvordan kom jeg hit?

Jeg ble nylig ferdig med min bachelor i økonomi og ledelse på BI. Under studietiden har jeg engasjert meg aktivt i både jobb og studentmiljøet. I dag er jeg ansvarlig for Nordea sin Employer Branding virksomhet i Norge. I Nordea har jeg hatt flere forskjellige stillinger, men jeg har hele tiden jobbet med de unge kundesegmentene, spesielt studenter. At jeg nå gjør et dypdykk i markedsføringsperspektivet for et område hvor de fleste tenker HR åpner for mange spennende diskusjoner og jeg lærer utrolig mye. Akkurat nå består hverdagen min av en blanding av markedsføring, rekruttering og sosiale medier. Jeg opererer på mange måter på begge sider av skalaen. Her er mine tips til hvordan du kan bygge nettverk, og bli den som faktisk blir rekruttert. 

Du kan også se alle nyheter her.