Tidligere BI Bergen student ny leder i SRF

20. mai 2015

Mariell Gjerløw Sæternes gikk ut med en Bachelorgrad i Markedsføring fra BI Bergen våren 2011. Allerede før hun var ferdig som student, hadde hun fått jobben som Senterleder på kjøpesenteret Xhibition i Bergen. Da var hun 21 år gammel.

Mariell Gjærløw Sæternes

Aktiv student

Som student på BI Bergen var Mariell aktiv både faglig og sosialt. Hun var med i Student PR teamet i to år, arrangerte studietur for klassen sin og var involvert i en rekke sosiale arrangementer på skolen.

Man trenger ikke være med på alt, men vær med på det som engasjerer deg og det som kan gi deg merverdi senere. Eksempelvis var det å være med i PR-teamet til BI Bergen en stor merverdi for meg, da ble jeg utfordret på presentasjonsteknikk og det å møte mange forskjellige mennesker.

BI har betydd mye!

Mariell mener at studietiden på BI Bergen har lagt et utrolig godt teoretisk grunnlag for henne, og veien hennes videre etter studiene. Når man går ut fra BI har man en overordnet forståelse, noe som gjør det lettere å finne de riktige veiene i arbeidet man gjør, sier hun.

Jeg kan uten tvil takke BI for at jeg er kommet dit jeg er i dag. Jeg hadde nok ikke fått min første jobb som Senterleder på Xhibition, hadde det ikke vært for mine bekjentskaper på BI. Disse bekjentskapene er knyttet gjennom å være aktiv i diverse verv, og å være sosial med medelever.

Nye utfordringer

Nå skal 26-åringen overta som leder for Salgs- og Reklameforeningen i Bergen. I den nye jobben skal Mariell legge til rette for faglige arrangementer, kurs og nettverksbygging for medlemmene. SRF skal inspirere sine medlemmer og bidra for å løfte de på et faglig plan. Camilla som var daglig leder før meg, har løftet SRF til nye høyder og jeg skal fortsette den positive trenden i foreningen avslutter hun.

BI Bergen ønsker Mariell lykke til i den nye jobben!

Du kan også se alle nyheter her.