Best in Class

30. september 2015

23. og 24. september mottok over 400 ferdigutdannede studenter sitt vitnemål under bachelor-gradueringen ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Under seremonien ble årets beste bachelor-studenter kåret, til stor glede for vinnerne.

Flere hundre Bachelor of Science-studenter som avsluttet sin grad våren 2015 var samlet på Handelshøyskolen BI onsdag og torsdag 23. og 24. september. Med familie og venner som tilskuere fikk de nyutdannede studentene utlevert sine vitnemål av rektor Inge Jan Henjesand. I tillegg til diplom mottok de beste studentene et stipend på 15 000 kroner, samt et maleri fra stiftelsen Den Norske Handelsstands understøttelsesforening, som et bevis på sine fremragende resultater fra bachelorutdanningen. 

De beste bachelorstudentene 2012-2015

Bachelor i Business (siviløkonom):

Christopher Mo Dege


"I det store og det hele synes jeg ikke det spiller noen rolle om man er best på karakterfronten. Arbeidsgiverne jeg har vært i kontakt med legger til grunn noen akademiske krav, men til syvende og sist handler det om å være en hyggelig kollega som er lysten på å lære og gjøre en god jobb. Hvis ikke det er på plass hjelper det ikke å ha gode karakterer."

Bachelor i PR og Kommunikasjonsledelse:

Hannah Møller Endresen


"Jeg føler at denne utmerkelsen er en bekreftelse på at jeg har valgt riktig, og at det lønner seg å fokusere på studiene. Ved siden av studiene har jeg også engasjert meg i studentforeningen, og alltid hatt minst én jobb. Det er fullt mulig å tilegne seg både arbeidserfaring og et godt nettverk, og samtidig oppnå gode akademiske resultater."

Ena Dulas


"Det er en stor ære å få denne bemerkelsen fra BI, og jeg må si at jeg er stolt. Jeg hadde virkelig ikke forventet det, men det er veldig gøy å se at det harde arbeidet jeg har lagt ned gjennom tre år blir lagt merke til og satt pris på."

Bachelor i Shipping Management:

Alice Wang

 

Bachelor i Entreprenørskap og "Best av de beste":

Gøran van den Burgt


"Det var selvfølgelig stas og få utmerkelsen, og et fint punktum på en periode hvor jeg har utviklet meg veldig mye."

Bachelor i Retail Management:

Linn Hoftun


"Denne utmerkelsen betyr veldig mye for meg. Den symboliserer tre år med det harde arbeidet jeg har lagt ned for å oppnå de resultatene jeg ønsket. Jeg setter umåtelig stor pris på både utmerkelsen fra BI, og stipendet fra Oslo Handelsstands Forening."

Bachelor i Internasjonal Markedsføring:

Håkon Sund Nor

 

Bachelor i Forretningsjus:

Karianne Linås

 

Bachelor i Revisjon:

Hawraz Suleiman


"Det er spesielt å avslutte bachelorgraden og kanskje ekstra spesielt som beste student. Det viktigste er dog den kunnskapen alle studentene sitter igjen med nå."

Bachelor i Kultur og Ledelse:

Vanja Soløst

 

Bachelor i Markedskommunikasjon:

Amanda Marie Lund


"Denne utmerkelsen er virkelig en motivasjonsboost for videre studier, samtidig som det selvfølgelig er veldig gøy å kunne skrive dette på CVen. Jeg er utrolig glad, dette er den beste tilbakemeldingen jeg kunne fått, virkelig en belønning for innsatsen."

Bachelor i Markedsføringsledelse:

Renate Berenett

 

Bachelor i Eiendomsmegling:

Helene Røgler


"Det var helt uventet at jeg skulle bli tildelt denne utmerkelsen. Jeg ble selvsagt veldig glad og stolt over meg selv. Det er fint å få anerkjennelse for det arbeidet man har lagt ned i studiene."

Bachelor i Økonomi og Administrasjon:

Agneta Karin Elisabeth Zelmin

 

Bachelor i Finans:

Nina Olsen Harvei


"Gode prestasjoner er gjerne et resultat av å finne det man trives med. Finner man sitt felt blir det gøy å lære. Å bli kåret til beste student er utrolig morsomt. Det føles litt som en ekstra stor anerkjennelse å være best innenfor et fagfelt som oftest er dominert av menn. Også er det jo en døråpner, rent karrieremessig."

Bachelor in Business Administration (BBA):

David Field Ross Wilson

Du kan også se alle nyheter her.