De beste på BI Bergen

28. september 2015

Fredag 25. september møtte 250 nyutdannede studenter til graduering ved Handelshøyskolen BI Bergen. Under seremonien ble også årets beste studenter kåret.

Graduation - avgangskullet 2015

Med familie og venner som tilskuere fikk de nyutdannede studentene utlevert sine vitnemål av direktør Elisabeth Anfinsen Seim. De aller beste ved avgangskullet 2015 fikk også ekstra heder. Beste studenter per linje, A-studenter og beste forelesere ble tatt opp på scenen:

Beste student 2015

Hans-Fredrik Claussen ble beste student for avgangskullet 2015. For det ble han premiert med en Tag Heuer klokke fra BI. Claussen ble også beste student på linjen Økonomi og administrasjon og fikk også med seg et stipend på kr 5.000,- fra Bookkeeper. Foto: Truls Løtvedt

Markedskommunikasjon

Maria Friis Thorsen ble beste student på linjen Markedskommunikasjon avgangskullet 2015. Hun fikk stipend fra Salgs- og reklameforeningen i Bergen (SRF) på kr 5.000,-. Med et karaktersnitt på A ble Maria også beste student for alle markedsføringslinjene. Foto: Truls Løtvedt

Eiendomsmegling

Tina Elise Beisland ble beste student på linjen Eiendomsmegling. Hun fikk stipend fra Proaktiv Eiendomsmegling på kr 5.000,-. Foto: Truls Løtvedt

Retail management 

Christine Svendsen ble beste student på linjen Retail management. Hun fikk et stipend på kr 5.000,- fra PWC. Foto: Truls Løtvedt

Årets forelesere

Hans-Martin Straume ble kåret til årets foreleser på BI Bergen for studieåret 2014/2015. Han fikk kr 5.000,- i faglig fond og en passende t-skjorte. 2. plass gikk til Robert Ingvaldsen og 3. plass til Odd Rydland.

Ikke til stede:

  • Beste student på Markedsføringsledelse: Steffen Alnes
  • Beste student på Internasjonal markedsføring: Emil Beckstrøm
Du kan også se alle nyheter her.