-
BI StartUp

Oslo

BI StartUp er for studenter som ønsker å få en fot innenfor startup-miljøet i Oslo. Her kan de skape et nettverk med andre studenter som interesserer seg for entreprenørskap.

BI StartUp er en møteplass og øvingsarena for business-studenter, som på tvers av linjer og skoler setter opp tverrfaglige team. Lokalene består av et coworking space, kontorer til oppstartsbedrifter av BI-studenter, plasser til å jobbe med en startup, samt plass til arrangementer for innovasjon og entreprenørskap. Studenter har mulighet til å øve på pitching, presentasjoner og forretningsplan.

BI StartUp samarbeider med utvalgte aktører i næringslivet, og er host for arrangementer og konferanser fra næringslivet hvor alle BI Studenter er velkommen til å delta

Hvor er BI StartUp? 
BI StartUp holder til i kjelleren under Starbucks i B-blokka. 


Følg oss i sosiale medier for mer informasjon om når og hvor våre arrangementer er: 
BI-NO-ikon-some-facebook_65.png BI-NO-ikon-some-instagram_65.png BI-NO-ikon-some-linkedin_65.png

Ta kontakt med oss på e-post: bistartup@bi.no.

BI StartUp-teamet i Oslo

Bedrifter

Eksisterende bedrifter har mulighet til å søke om kontorplass. Bli bedre kjent med bedriftene som nå sitter i "hubben" til BI StartUp.

Dawn_200.jpgDAWN importerer skjorter fra Italia, skreddersydd til damer og menn.

 

CeraFlava_200px.jpgCera Flava gir deg 100 % naturlige hudprodukter, basert på bivoks. Med fokus på bærekraft, miljø og kvalitet ønsker vi å være en positiv kraft for kundene våre og en bærekraftig fremtid.

 

Vinteo_200px.jpgVi er Vinteo DA! Vi tilbyr Video– og bildeinnhold til dine sosiale medier kanaler! Gjennom godt håndverk og fortellerteknikk vil vi styrke merkevaren din i et krevende marked.

 

Agentura_200px.jpgAgentura er et import selskap som leverer kvalitetsprodukter over hele linjen. Helt siden vi startet opp med vårt første varemerke, har vi jobbet med å presentere den berømte olivenoljen til Vanini Osvaldo, til Norge. Vi har som mål å dele den gleden og kunnskapen vi har med det norske folk, og vise frem gode merkevarer fra rundt om i verden.

 

SaFir_200px.jpgSaFir SB. Selge og installere skjulte løsninger i hjem hos eldre og personer med andre funksjonsnedsettelser.

 

Vans of Norway logo_200px.jpgVans of Norway gjør det mer fleksibelt og enklere for turister å feriere i Norge. Vi leier ut campervans til norske- og utenlandske turister fra destinasjonene Oslo og Lofoten.

BI StartUp // TROP X

Tidligere Bedrifter

Bli bedre kjent med bedriftene som tidligere har hatt kontorplass i BI StartUp.

 

Sommerfuglen Media bistår med sosiale medier for SMB. Med en genuin interesse for alt som kan fikles med, bruker de gjerne fritiden til å utforske og leke med nye løsninger.

 

Pineapple Sponsor AS er Norges råeste dugnad-og sponsorselskap. Vi hjelper russ, korps, foreninger og skoleklasser over hele landet med å nå sine økonomiske mål.

 

Wakepark er en bedrift som jobber med å etablerer kabelparker i Asker og Oslo. En kabelpark er som en skiheis bare på vannet, å gjøre det mulig å drive med wakeboard og vannski uten bruken av båt.

 

Kantik er en vinimportør som tilbyr tradisjonell, høykvalitetsvin fra Europas eldste vingård i Kosovo. Kantik ble etablert i 2017 av Martin og Adriatik.

 

Trop Origins startet opp høsten 2016 med mål om å starte et klesmerke som representerer Oslo. Vi fremmer Oslo med å tilby streetwearprodukter som er inspirert fra Oslos gater.

 

Krank Motostudio er stedet for deg som skal realisere drømmen om custom, classic eller racing motorsykkel. Vi hjelper deg med å skaffe deler, eller gjør jobben for deg.

Trading Foé er en logistikkplattform som forbinder asiatiske og norske bedrifter. De tilbyr en komplett pakke med eksport- og importtjenester.

 

WYM Communications er et kommunikasjonsbyrå som hjelper små og mellomstore bedrifter oppnå vekst. WYM spesialiserer seg på markedsføring på sosiale medier, webdesign og innholdsproduksjon.

 

Staying Organized tilbyr rydde- og organiseringstjenester til privatpersoner og bedrifter. De hjelper kunder med å utvikle enkle og effektive systemer.