Studere ved BI

BI StartUp

BI StartUp er for studenter som ønsker å få en fot innenfor startup-miljøet. Her kan de skape et nettverk med andre studenter som interesserer seg for entreprenørskap.

2020

2019

  • mandag 9. september 2019 - Livet på BI WYM Communications

   Sara og Martha ønsket seg mer enn en vanlig jobb. Her kan du lese om hvordan de fulgte drømmen og startet noe eget!

  • onsdag 5. juni 2019 - Millionomsetning med internship i egen bedrift

   Gründerne og BI-studentene bak oppstartsbedriften Pineapple Sponsor klarte i forbindelse med entreprenørfaget «internship i egen bedrift», som Handelshøyskolen BI tilbyr bachelorstudenter, å nå første delmål om en million i omsetning.

  • torsdag 10. januar 2019 - Livet på BI Heltidsstudent og heltidsgründer

   Kan entreprenørskap læres? «Ja, det tror jeg definitivt. Men det som ikke kan læres er innstilling. Du må ville det! Motivasjon og selvdriv må komme innenfra», sier tredjeårsstudent Anna Knudsen.

2018

  • fredag 2. mars 2018 - 50.000 kr til gründerstudenter

   – Det å få en økonomisk boost og ikke minst en anerkjennelse for det vi driver med er kjempeviktig. Åtte oppstartsbedrifter mottok totalt 50.000 kr fra BI StartUp Aid.

2017

  • onsdag 14. juni 2017 - Glade gründere

   Da Espen Johan Hinsch (22) og Brage Eriksen (23) startet på Entreprenørskap og økonomi på BI høsten 2015 hadde de aldri møtt hverandre før. To år senere er de bestevenner, gründere og medeiere i en suksesshistorie av en studentbedrift.

  • torsdag 9. februar 2017 - BI lager møteplass for gründerspirer

   BI arrangerte denne uken en kick off for de nye gründerlokalene til «BI StartUp». Her skal unge gründerspirer på tvers av linjer og skoler samles, for å kanskje skape den neste gasellebedriften.